Vlagheader2_2

MPM Olie bij Vakgarage Ter Maat 🚗🔧

🚗 Goed nieuws voor je auto! 🎉 Vakgarage Ter Maat heeft een grote stap gezet naar nóg betere autoservice. We gebruiken nu MPM Olie in onze werkplaats, bekend om zijn topkwaliteit. Dat betekent dat jouw auto alleen nog wordt gesmeerd met het beste van het beste! 

MPM is opgericht in Nederland en al meer dan 25 jaar de specialist als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van onze oprichting hebben wij een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met onze wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.

Onze missie is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Ons doel is vanaf onze oprichting het maximaal kunnen voldoen aan de verscheidenheid van behoeften aan de verschillende smeeroliën en vloeistoffen, die volledig voldoen aan de door de OEM gestelde specificaties voor het moderne wereldwijde wagenpark. MPM moest de leverancier worden met het meest complete assortiment producten, dat altijd voldoet aan de originele specificaties, die de OEM vereist. Wij zijn er trots op dat wij deze uitdaging hebben gerealiseerd. Ons bedrijf is inmiddels actief in meer dan 50 landen met een uniek product assortiment van meer dan 350 verschillende smeeroliën en gespecialiseerde vloeistoffen, die volledig voldoen aan de originele OEM specificaties.

Sermi-certificaat om aan diefstal gevoelige onderdelen te mogen werken 🚗🔧📄

Voor wie dacht dat het een 1 aprilgrap was, heeft het mis! Vanaf 1 april (Tweede Paasdag) is het SERMI-certificaat verplicht voor iedereen die toegang wil krijgen tot technische informatie en systemen met betrekking tot anti-diefstalfuncties, of andere systemen die via dezelfde ECU van een anti-diefstalfunctie benaderbaar zijn.

Vakgarage ter Maat beschikt reeds over dit certificaat en door het behalen van het semi-certificaat voor moderne voertuigtechniek kunnen we u nog beter van dienst zijn. Of het nu gaat om complexe reparaties, onderhoud of diagnose van uw voertuig, u kunt erop vertrouwen dat ons team van professionals de expertise heeft om uw auto in topconditie te houden 🚗🙌

Lees het hele artikel hier: https://aftersalesmagazine.nl/nieuws/werkplaats/deadline-sermi-nadert/?utm_campaign=vrijdag&utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email

Lekker weer? Denk aan je zomerbanden! 🌞🛞

Bij temperaturen boven de 7 graden is het verstandig om zomerbanden te monteren. Deze banden bieden optimale prestaties in warmere omstandigheden, waardoor je grip en controle op de weg behoudt. Zorg ervoor dat je tijdig overstapt op zomerwielen om veilig en comfortabel te rijden tijdens de warmere maanden.

Maak snel je afspraak bij Vakgarage Ter Maat! 🚗