Kleine beurt

KLEINE BEURT BIJ Vakgarage Spijker en Vergunst IN Nieuw Vennep

Bij Vakgarage Spijker en Vergunst wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiĆ«le punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

WANNEER IS UW AUTO TOE AAN EEN KLEINE BEURT?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiĆ«le regel kan Vakgarage Spijker en Vergunst niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Spijker en Vergunst VOORZIET U VAN ADVIES

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Nieuw Vennep altijd langs Vakgarage Spijker en Vergunst om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Nieuw Vennep? Kom dan langs Kerkstraat 11-13 in Nieuw Vennep (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragespijkerenvergunst.nl of bel naar 0252-620190.