Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Spijker en Vergunst in Nieuw Vennep

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Spijker en Vergunst beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Spijker en Vergunst zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Spijker en Vergunst winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Spijker en Vergunst gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Nieuw Vennep (Noord-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Spijker en Vergunst biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Nieuw Vennep bent u Vakgarage Spijker en Vergunst altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Spijker en Vergunst
Kerkstraat 11-13
2153 BD

tel.: 0252-620190
mail: info@vakgaragespijkerenvergunst.nl